RFXcom

Waarom RFXcom?

Er zijn in de wereld van domotica vele leveranciers bij wie u uw apparatuur kunt bestellen. Er zijn echter maar weinig bedrijven die zich specifiek richten op de communicatie tussen de computer, afstandsbediening, signalering of smartphone en het te bedienen object. Met RFXCOM bent u zeker van een zeer betrouwbare draadloze communicatie.

Simpel gezegd vertaalt de RFXCOM-interface die u tussen de bediening en het te bedienen object plaatst het berichtenverkeer, zodat de apparatuur van verschillende leveranciers elkaar begrijpt en wacht tot er ruimte in de ether is, waardoor zeker is dat de draadloze communicatie zonder problemen plaatsvindt. Hierdoor bent u zeker van een zeer nauwkeurige bediening.

Transceivers

Transceivers zijn zowel zender als ontvanger ineen. Deze techniek garandeert een optimale samenwerking tussen het zend- en ontvanggedeelte en leidt tot een betrouwbare draadloze informatieoverdracht.

De transceiver ontvangt sensors en kan apparaten aansturen. Voorbeelden van sensors zijn weersensoren, stroommeters, alarmsensors. Apparaten die aangestuurd kunnen worden zijn bijvoorbeeld dimmers, gordijnrail, rolluik, deurbel, radiatorkranen.

Producten van RFXCOM

Gunstig geprijsd, Zend en ontvangstfunctie, Standaard USB interface, Ondersteunt 310MHz US X10 sensors and 315MHz Visonic Powercode sensors, Werkt samen met veel Home Automation softwarepakketten, Eenvoudige implementatie in elke applicatie, Flash memory voor firmware updates.

Dit artikel is te vindein in onze webshop