BeNext

Het centrum van uw intelligente huis

De Gateway is aangesloten op uw internetverbinding en deze bestuurt u met de BeNext-App op uw smartphone, tablet of pc.

Wanneer u met de App een opdracht naar wens uitvoert, verzendt de Gateway deze draadloos met het Z-Wave signaal naar uw producten in huis.

Zo biedt de Gateway vanaf dat moment volledige controle over energie, klimaat, beveiliging en comfort, waar ook ter wereld. Onafhankelijkheid van uw energieleverancier, en altijd alles binnen handbereik.

Fabrikant Website

Producten van BeNext

BeNext Panic WatchMet dit horloge bent u in staat om met één druk op de knop een noodoproep te versturen. Als u
op de knop drukt, wordt een vooraf geschreven email naar een vooraf bepaald emailadres gestuurd.

Alle acties van de Panic Watch kunnen door de gebruiker vrij geprogrammeerd worden in de gratis online manager.

De Panic Watch werkt op een ingebouwde batterij met een levensduur van vier jaar. Er worden automatisch meldingen verzonden wanneer het batterijniveau minder dan 20% is.

Dit artikel is te vindein in onze webshop

 

BeNext Panic Button

Met deze paniekknop bent u in staat om met één druk op de knop een noodoproep te versturen. Als u op de knop drukt, wordt een vooraf geschreven email naar een vooraf bepaald emailadres gestuurd. 
Alle acties van de Panic Button kunnen door de gebruiker vrij geprogrammeerd worden in de gratis online manager.  De Panic Button werkt op een ingebouwde batterij met een levensduur van 1 jaar. 
Er worden automatisch meldingen verzonden wanneer het batterijniveau minder dan 20% is


Dit artikel is te vindein in onze webshop
 

Klimaat Starter Pakket


Met het Klimaat Starter pakket van BeNext kun je 10% en meer besparen op je gas gebruik zonder dat je het warme gevoel verliest van jouw huis of werkruimte.


Wanneer u uw huis verlaat activeert u de ‘Away’ lifestyle om gasverbruik een halt toe te roepen. Uw verwarming gaat automatisch uit en wacht totdat u het teken geeft weer thuis te komen.

Verder kunt u ook uw radiator kranen in de logeerkamer of thuiskantoor beheren met Danfoss Radiator besturing wanneer ruimten even niet worden gebruikt, wat weer een besparend effect heeft op de rekening.

Dit artikel is te vindein in onze webshop